START

MENY v.5

 

Måndag

Stängt Måndagar

 

Tisdag

Ugnsbakad falukorv med mos & gurkmajonnäs

Rökiga majsplättar med mojo rojo & klyftpotatis

Broccolisoppa med pepparrot & färskost

 

Onsdag

Fläskytterfilé i örtsås med rostad potatis & vinbärsgelé

Vegetarisk pasta med blomkål, brynt smör & parmesan

Potatissoppa med muskotnöt

 

Torsdag

Köttbullar i gräddsås med potatis & lingon

Okonimiyaki med sojamajonnäs & glasnudlar

Palsternackssoppa med ädelost & pärontopping

 

Fredag

Panerad kyckling, currysås & ris  

Broccoli & ostpaj med bryntsmörcreme

Tomatsoppa

Kladdkaka med kolagrädde

 

 

 

Alltid svenskt kött, något vegetariskt, soppa och nybakt bröd.